Haemme kahta fillarilähettiä tai yhdistelmätyöntekijää fillari- ja autolähettinä täydentämään A2B:n kuljetustiimiämme Helsingin kantakaupungin alueella. Pääset työssä mukaan edistämään ilmastoystävällisten kuljetuspalvelujen käyttöä ja olemaan mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta. Kuljetusliike A2B on kotimainen kasvuyritys ja ekologisen kuljettamisen pioneeri, joka kuljettaa kaikki lähetykset ilmastoystävällisesti sähköavusteisilla tavarapyörillä sekä biokaasu- ja sähköautoilla.

Fillarilähettinä tulet tekemään töitä kaksipyöräisellä sähköavusteisella tavarapyörällä, jolla matka taittuu vaivattomasti myös lumisina päivinä. Saat alan parhaat pyöräilyvarusteet ja työvaatteet vuodenaikojen mukaisesti, jotta voit tehdä työtä mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Työtehtävään voidaan yhdistää halutessasi ajopäiviä sähköautolla fillarilähetysten lisäksi. Sähköautolla ajoja voidaan sisällyttää työviikkoon 1–3 päivää toiveidesi mukaisesti. Autolla ajot tapahtuvat pääkaupunkiseudun alueella.

Fillarilähettinä tehtäviisi kuuluu lehtien aamujakelu Helsingin ydinkeskustan ja Pasilan alueella, sekä päivällä pienten pakettien toimittaminen vastaanottajille. Työpäivät ovat ma-pe klo 6.00–14.00, jonka lisäksi on satunnaisia lyhyitä lauantaiaamun työvuoroja. Mahdolliset ajopäivät sähköautolla alkavat klo 6.00–8.00 välisenä aikana.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Tulet tapaamaan asiakkaitamme, joten asiakaspalveluhenkisyys ja sujuva suomen kielen taito on toivottavaa.

Haemme kahta henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa lokakuun lopussa, palkkaus työtehtävään on 13,84 Eur / h. Työtä on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan joko koko- tai osa-aikaisena.

Fillarilähettinä yksikään työpäiväsi ei ole täysin samanlainen. Pääset mukaviin kohtaamisiin ihmisten kanssa, saat viettää aikaa ulkona pyöräillen ja nauttien ulkoilmasta sekä kaupunkimaisemista.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, tutustu meihin sivuillamme a2b.fi ja hae tehtävään 31.10.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostitse tero.kakko@a2b.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä.

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.