KYLMÄKULJETUKSET

Kylmäkuljetukset määräysten mukaisesti

Elintarvikekuljetusten on täytettävä viranomaisten vaatimukset. A2B on Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tarkastama ja valvoma, lämpökontrolloituihin kuljetuksiin hyväksytty yritys, jolla on oikeus pakattujen elintarvikkeiden ja diagnostisten näytteiden kuljettamiseen. Automme sekä terminaalimme Helsingin Metsälässä ovat elintarviketiloiksi rekisteröityjä.

Tuore Oiva raporttimme kertoo, että toimintamme on vaatimusten mukaista ja täyttää edellytykset lämpösäädeltyjen kuljetusten hygieenisestä tasosta ja turvallisuudesta.

Tarjoamme käyttöösi lämpötilakontrolloituja kuljetuspalveluita seuraavasti:

 • viileäkuljetukset 4–6 asteessa
 • pakastekuljetukset -18 asteessa
 • lämminkuljetukset sovitussa lämpötilassa

Tarkka valvonta takaa kylmäkuljetusten turvallisuuden

Noudatamme lämpötilakontrolloiduissa kuljetuksissa viranomaisten määräyksiä ja huolehdimme siitä, että katkeamaton kylmäketju toteutuu jokaisessa toimituksessa. Toteutamme kaupungin valvonnan lisäksi systemaattista omavalvontaa seuraamalla kuljetusautojen esiviilennystä ja -lämmitystä sekä kuljetusten aikaisia lämpötiloja. Kuljettajamme ja ajojärjestelijämme ovat tehtäviinsä koulutettuja ammattilaisia. Lisäksi käyttämämme ohjelmat tallentavat lämpötilatiedot, ja seurantaan asetettavat hälytykset auttavat varmistamaan tasaisen lämpötilan.

Ajoneuvomme ovat kylmäkuljetuksiin varusteltuja

Suurin osa kalustostamme on täysin kylmäkuljetuksiin varusteltuja. Paketti- ja kuorma-autoissamme on modernit lämmönsäätölaitteet, eristykset ja korirakenteet. Käytämme Thermo King -kylmäkoneita, ja kuormakorimme ovat BNA-, FNA- ja FRC-luokiteltuja.

Ajanmukaisen kuljetuskalustomme ansiosta voimme toimittaa kuljetuksesi määräysten mukaisesti oikeassa lämpötilassa lämmin-, viileä- tai pakkaskuljetuksena. Osassa autoistamme on kaksi osastoa, joten voimme yhdistää samaan kuljetukseen viileä- ja pakastekuormaa.

Lämpökontrolloidut kuljetuspalvelut kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme käyttöösi kylmäkuljetuspalvelut kattavasti eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Esimerkiksi ruoan verkkokauppaostokset kasvavat kovaa vauhtia, ja asiakkaisiimme kuuluu jo monia myymälöitä. Nopeuden ja toimitusvarmuuden lisäksi kuljetuksilta toivotaan tänä päivänä ekologisuutta. Ilmastoystävällisyys kiinnostaa myös kuluttajia, joten puhtaat kuljetukset ovat erinomainen keino lisätä yrityksesi lisäarvoa asiakkaidesi silmissä.

Kylmäkuljetuksissa toimitusalueemme on pääkaupunkiseutu

Kysy meiltä tarjousta, mikä tahansa seuraavista onkaan kuljetustarpeesi:

 • verkkokaupan ja päivittäistavaramyymälän kauppakassien kotiinkuljetukset
 • elintarviketukkujen ja -varastojen kuljetukset
 • HoReCa-kuljetukset
 • elintarvikkeiden B2B-kuljetukset, -pikakuljetukset ja -jakelut
 • elintarvikenäytteiden kuljetukset
 • terveydenhuollon logistiikka

Kuljetuksillamme on reaaliaikainen seuranta

Kylmäkuljetustemme reaaliaikainen seuranta onnistuu sinulta tilaajana suoraan järjestelmästämme, jossa näet kuljetuksen päivittyvän statuksen. B2C-kuljetuksissa loppuasiakkaasi pääsee seuraamaan kuljetusautoa karttaohjelmassa tekstiviestillä saamansa linkin kautta. Lisäksi ohjelma näyttää, kuinka mones kuljetuskohde asiakkaasi osoite on juuri nyt. Ohjelma mahdollistaa myös viestit kuten tiedon ovikoodista.

COVID-19-koronavirus riskienhallintamalli

Noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

 • Kuljettajamme käyttävät kasvomaskeja ja käsineitä.
 • Kuljettajillamme on autoissa käsidesiä käytössä.
 • Ajoneuvomme pestään ja desinfioidaan huolella.
 • Lähetyksen vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta käsin, vaan asia hoidetaan kosketusvapaasti siten, että kuljettaja kysyy vastaanottajan nimen ja tallentaa sen kuittaustiedoksi.
 • Kontaktiton toimitus onnistuu ennalta sovittaessa, jolloin toimitus jätetään ulko-ovelle, ja kuljettaja soittaa vastaanottajalle.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN EKOLOGISIIN KULJETUSPALVELUIHIMME

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.

TILAA NÄIN

SOITA
09 720 65100

Tilauskeskuksemme palvelee
ma-pe 7.30–19.00.

SÄHKÖPOSTILLA
info@a2b.fi

Palvelemme sähköpostitse
ma-pe 7.30–19.00.

KIRJAUDU
TILAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa omilla tunnuksilla
tilausjärjestelmästämme 24/7.

EDI- JA UNIFAUN-
INTEGRAATIOT

Kysy lisää
yhteyden luomisesta.