Haluatko edistää ilmastoystävällisten kuljetuspalvelujen kysyntää ja olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta? Kuljetusliike A2B on kotimainen kasvuyritys ja ekologisen kuljettamisen pioneeri.

Etsimme joukkoomme energistä B2B-myyntineuvottelijaa. Palvelumme on erottuva, ilmastoystävällinen ja lähipäästötön, joten sitä on mukava myydä. Sinulta odotamme hyväksi kouliintuneita myyntitaitoja, tavoitteellisuutta sekä positiivista palveluasennetta.

Asiakkainamme on yrityksiä monilta toimialoita niin pääkaupunkiseudulla kuin muualla Suomessa. Tehtäväsi on luoda uusia asiakassuhteita sekä kehittää olemassa olevia. Tarjoamme sinulle rennon, ympäristötietoisen työyhteisön sekä käyttöösi auton, joka luonnollisesti kulkee biokaasulla. Moderni terminaalimme sijaitsee Helsingin Metsälässä.

Tutustu meihin sivuillamme a2b.fi ja hae tehtävään 28.2.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse tero.kakko@a2b.fi.

HAE TYÖPAIKKAA

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä.

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.