Haluatko edistää ilmastoystävällisten kuljetuspalvelujen kysyntää ja olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta? Kuljetusliike A2B on kotimainen kasvuyritys ja ekologisen kuljettamisen pioneeri.

Etsimme joukkoomme ulospäinsuuntautunutta ja kaupallisesti ajattelevaa B2B-myyntipäällikköä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja valmiudet itsenäiseen työskentelyyn. Palvelumme on erottuva, ilmastoystävällinen ja lähipäästötön, joten sitä on mukava myydä.

Tehtäväsi on luoda uusia asiakassuhteita ja kehittää olemassa olevia eli tehdä onnistuneita, kauppaan johtavia tarjouksia. Tällä hetkellä työnteossa painottuvat puhelin, sähköposti ja etäneuvottelut, mutta jatkossa liikut aktiivisesti myös asiakastapaamisissa. Asiakkainamme on yrityksiä monilta toimialoita niin pääkaupunkiseudulla kuin muualla Suomessa.

Odotamme sinulta hyväksi kouliintuneita myyntitaitoja, tavoitteellisuutta sekä positiivista palveluasennetta.

Tarjoamme kiinteän palkan sekä mahdollisuuden bonuksiin. Saat meillä perusteellisen perehdytyksen sekä rennon, ympäristötietoisen työyhteisön. Lisäksi saat käyttöösi työsuhdeauton, joka luonnollisesti kulkee biokaasulla. Moderni terminaalimme sijaitsee Helsingin Metsälässä. Ensimmäiset haastattelut hoidamme ajan hengen mukaisesti etänä.

Tutustu meihin sivuillamme a2b.fi ja hae tehtävään 30.4.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse tero.kakko@a2b.fi.

HAE TYÖPAIKKAA

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä.

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.