PIKAKULJETUKSET

Ekologiset pikakuljetukset täsmällisesti ajallaan

Tarjoamme luotettavat pikakuljetukset ja lähettipalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa sekä pääkaupunkiseudun ympäristökunnissa. Lisäksi hoidamme pikakuljetuksia suorina ajoina pääkaupunkiseudulta kaikkialle Suomeen ja takaisin. Pääkaupunkiseudulla voit saada toimituksen jopa tunnissa.

Kuljetamme kaiken kokoiset lähetykset paketeista rullakoihin ja lavoihin

Onpa kyseessä kirjekuori tai lavallinen tietokoneita, voit luottaa siihen, että toimitamme lähetyksesi ajoissa perille ja aina ympäristöä kunnioittaen. A2B:n nopeilla kuljetuksilla pystyt reagoimaan nopeasti asiakkaidesi tarpeisiin ja saat samalla tärkeän kilpailuedun käyttämällä ekologisesti tuotettuja kuljetuspalveluja.

Pikakuljetukset pääkaupunkiseudulla ja ympäryskuntiin

Nopeiden lähtöjen ansiosta voit saada lähetyksen vastaanottajalle jopa tunnin kuluessa tilauksesta. Pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueella voit valita pikakuljetuksen seuraavista aikaikkunoista: 1 tunti / 2 tuntia / 4 tuntia / 6 tuntia. Helsingin kantakaupungin alueella voimme käyttää kuljetuksiin myös sähköavusteisia tavarapyöriä, joilla matka etenee ruuhkissa usein nopeammin kuin autolla.

Suorat ajot muualle Suomeen

Teemme suoria toimituksia pääkaupunkiseudulta koko Suomen alueelle, jolloin räätälöimme aikataulun matkan ja kiireesi mukaan. Tilaatpa meiltä pikakuljetuksen Helsingistä Ouluun tai Vantaalta Kittilään, lähetyksesi on perillä 24 tunnin kuluessa.

PYYDÄ TARJOUS YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISISTÄ KULJETUKSISTA!

Lähettipalvelut ja asioinnit aikaasi säästäen

Perille toimitetusta lähetyksestä otamme tavallisesti kuittauksen sähköisesti sekä erikseen pyydettäessä paperille. Koronavirustartuntoja ehkäistäksemme emme tällä hetkellä pyydä lähetyksen vastaanottajalta allekirjoitusta käsin, vaan asia hoidetaan kosketusvapaasti siten, että kuljettaja kysyy vastaanottajan nimen ja tallentaa tämän kuittaustiedoksi.

Tiesithän, että voimme tarvittaessa asioida puolestasi eri virastoissa ja konsulaateissa. Lisäpalveluna hoidamme myös asiointimaksut, jotka lisätään laskuun. A2B:n kanssa säästät monella tavalla aikaa ja vaivaa.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN EKOLOGISIIN KULJETUSPALVELUIHIMME

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.

TILAA NÄIN

SOITA
09 720 65100

Tilauskeskuksemme palvelee
ma-pe 7.30–19.00.

SÄHKÖPOSTILLA
info@a2b.fi

Palvelemme sähköpostitse
ma-pe 7.30–19.00.

KIRJAUDU
TILAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa omilla tunnuksilla
tilausjärjestelmästämme 24/7.

EDI- JA UNIFAUN-
INTEGRAATIOT

Kysy lisää
yhteyden luomisesta.