A2B ottaa käyttöönsä 5 uutta biokaasulla toimivaa pakettiautoa
4466
post-template-default,single,single-post,postid-4466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

A2B ottaa käyttöönsä 5 uutta biokaasulla toimivaa pakettiautoa

A2B ottaa käyttöönsä 5 uutta biokaasulla toimivaa pakettiautoa

Uusia autoja on tilattu yrityksen jatkuvan kasvun / uusien asiakkaiden tarpeisiin.

Ekologisuus korostuu jälleen kerran kaluston valinnassa.

Lisäksi varustelemme autot pakaste- ja viileäkuljetuksiin sopiviksi. Tämä käytännössä palvelee jatkossa meidän asiakkaittemme ruokakuljetustarpeissa. Ruokaa voidaankin tänä päivänä toimittaa ekologisesti ja ennakoimmekin ruoan kotiinkuljetusten määrän kasvavan lähivuosina huimasti.