KOTIINKULJETUS (B2C)

Kotiinkuljetukset jämptisti aikataulussa

Hoidamme kaikki tarvitsemasi kotiinkuljetukset luotettavasti ja suorinta tietä asiakkaidesi luo. Yhä useampi kuluttaja haluaa saada ostokset suoraan kotiovelle kuljetettuina sen sijaan, että käyttäisi ostoksilla käyntiin aikaa ja vaivaa. Verkko-ostosten kasvutrendi vain lisää kuljetuspalvelujen tarvetta.

Käänny puoleemme, kun haluat tarjota asiakkaillesi verkkokaupan pakettijakeluja, ruoan verkkokaupan jakeluja ja muita pakettien kotiinkuljetuksia.

Kuljetamme ekologisesti kotiovelle

Kotiinkuljetus on yhä kysytympi palvelu, ja erityisesti ruoan verkkokaupan kylmätoimitukset ovat kasvava osa toimintaamme. Mitä enemmän kuljetukset lisääntyvät, sitä tärkeämpää on kiinnittää huomiota kuljetusten ympäristövaikutuksiin. A2B:n ekologinen kotiinkuljetus on sinulle asiakkaanamme kilpailuetu, joka viestii yrityksesi arvoista. Vihreä kotiinkuljetus voi olla asiakkaallesi se ratkaiseva syy ostaa. Toiminta-alueemme kotiinkuljetuksissa on Etelä-Suomi. Kauppakassien kuljetuksia tarjoamme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla sekä ympäryskunnissa.

Kotiinkuljetusten aikataulut joustavasti

Tilatessasi A2B:n kotiinkuljetuksen sinulla on joustavat mahdollisuudet sopia noudosta ja toimitusajasta. Voit sopia kuljetukselle asiakkaasi kanssa alustavan toimituspäivän ja aikaikkunan. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa tilauksesi meille ja antaa meidän huolehtia puolestasi toimitusaikataulusta sopimisen asiakkaasi kanssa. Valitse tarpeisiisi sopivin tapa toimia, ja voit olla varma siitä, että kuljetus sujuu sovitun mukaisesti lähtöpisteestä määränpäähän.

Kylmäkuljetus

Kotiinkuljetuksen tarkka toimitusaika ja helppo seuranta

Noudatamme kotiinkuljetuksissa tehokasta reitinoptimointia ja last mile -palvelun mukaista reaaliaikaista seurantaa. Kun tilaat A2B:ltä kotiinkuljetuksen, sovitaan tilauksen yhteydessä asiakkaasi kanssa alustava toimituksen aikaikkuna, esimerkiksi klo 18–21. Toimitusaika tarkentuu kuljetuksen aikana yhteen tuntiin, esimerkiksi klo 19–20.

Palveluumme kuuluu vastaanottajalle lähetettävä tekstiviesti, jossa kerrotaan saapuvasta lähetyksestä. Samalla asiakkaasi saa seurantalinkin karttanäkymään, jossa näkyy kuljetusauton sijainti sekä tieto siitä, kuinka monta toimitusta on parhaillaan asiakastasi edellä. Viestitoiminto mahdollistaa ovikoodin lähettämisen sekä muut kuljetusta koskevat toiveet, esimerkiksi kontaktittoman toimituksen.

COVID-19-koronavirus riskienhallintamalli

Noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

  • Kuljettajamme käyttävät kasvomaskeja ja käsineitä.
  • Kuljettajillamme on autoissa käsidesiä käytössä.
  • Ajoneuvomme pestään ja desinfioidaan huolella.
  • Lähetyksen vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta käsin, vaan asia hoidetaan kosketusvapaasti siten, että kuljettaja kysyy vastaanottajan nimen ja tallentaa sen kuittaustiedoksi.
  • Kontaktiton toimitus onnistuu ennalta sovittaessa, jolloin toimitus jätetään ulko-ovelle, ja kuljettaja soittaa vastaanottajalle.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN EKOLOGISIIN KULJETUSPALVELUIHIMME

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

TILAA NÄIN

SOITA
09 720 65100

Tilauskeskuksemme palvelee
ma-pe 7.30–19.00.

SÄHKÖPOSTILLA
info@a2b.fi

Palvelemme sähköpostitse
ma-pe 7.30–19.00.

KIRJAUDU
TILAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa omilla tunnuksilla
tilausjärjestelmästämme 24/7.

EDI- JA UNIFAUN-
INTEGRAATIOT

Kysy lisää
yhteyden luomisesta.