Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Tarjoamme kuljetuspalvelut pikakuljetuksista kylmäkuljetuksiin, jakeluihin ja kotiinkuljetuksiin ammattitaidolla ja kokemuksella. Lähettipä yrityksesi yksittäisiä paketteja tai isompia eriä, tarjoamme ratkaisun kuljetustarpeisiisi. Biokaasu- ja sähköautomme toimittavat kaiken kokoiset lähetykset perille ilmastoystävällisesti niin yritys- kuin yksityisasiakkaillesi. Asiakkaasi saa tilauksen perille aina halutussa lämpötilassa ja aikataulussa.

Uskomme logistiikkaan, joka on yksinkertaista, kannattavaa ja ympäristöystävällistä. Siksi teemme kuljetuksia joustavasti ja tehokkaasti niin, että voimme palvella sinua ja asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu kuljetuspalveluihimme

Pikakuljetus

Kuljetuspalvelumme kattavat kaiken kokoiset lähetykset paketeista rullakoihin ja lavoihin.

Jakelupalvelu (B2B)

Lähettääkö yrityksesi paketteja tai tarvitsetteko jakelua näytteille tai elintarvikkeille?

Kotiinkuljetus (B2C)

Tarjoamme verkkokaupoille mahdollisuuden täysin ekologiseen pakettien toimitukseen.

Kylmäkuljetus

Meiltä saat kuljetuksen täsmälleen halutussa lämpötilassa lämmin-, viileä- tai pakkaskuljetuksena.

Kuljetuspalvelut

Aidosti ilmastoystävälliset kuljetukset

Ympäristöarvot ovat ensisijaisen tärkeitä meille A2B:llä. Haluamme tarjota yrityksille mahdollisuuden toteuttaa kuljetukset ekologisesti kokeneen kuljetuskumppanin kanssa. Kun tilaat kuljetuksen meiltä, ei sinun tarvitse miettiä kuljetuksista aiheutuneita päästöjä, sillä voit luottaa, että lähetyksesi kulkeutuu perille suorinta tietä vähäpäästöisellä kuljetuskalustollamme.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.