KYLMÄKULJETUS

Elintarvikekuljetukset määräysten mukaisesti

Kylmäkuljetus on ydinosaamistamme, ja suurin osa autoistamme on elintarvikekuljetuksiin varusteltuja. Toimitamme lähetykset vastaanottajalle aina halutussa lämpötilassa kylmä-, viileä tai lämminkuljetuksena. A2B on Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tarkastama ja valvoma, lämpökontrolloituihin kuljetuksiin hyväksytty yritys, jolla on oikeus pakattujen elintarvikkeiden ja diagnostisten näytteiden kuljettamiseen. Ajokalustomme kylmälaitteiden toiminnan jatkuva valvonta ja hyvin koulutetut kuljettajamme takaavat katkeamattoman kylmäketjun kylmätuotteille. Automme sekä terminaalimme Helsingin Metsälässä ovat elintarviketiloiksi rekisteröityjä. Terminaalimme kylmävarasto mahdollistaa kylmätuotteiden turvallisen varastoinnin tarpeen vaatiessa. Tänä päivänä yhä useampi elintarvikekuljetus pääkaupunkiseudun kunnissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla kulkee A2B:n ekologisella kylmäkuljetuksella.

Tuore Oiva raporttimme kertoo, että toimintamme on vaatimusten mukaista ja täyttää edellytykset lämpösäädeltyjen kuljetusten hygieenisestä tasosta ja turvallisuudesta.

Tarjoamme käyttöösi lämpötilakontrolloituja kuljetuspalveluita seuraavasti:

 • viileäkuljetukset 4–6 asteessa
 • pakastekuljetukset -18 asteessa
 • lämminkuljetukset sovitussa lämpötilassa

Tarkka valvonta takaa kylmäkuljetusten turvallisuuden

Noudatamme lämpötilakontrolloiduissa kuljetuksissa viranomaisten määräyksiä ja huolehdimme siitä, että katkeamaton kylmäketju toteutuu jokaisessa toimituksessa. Toteutamme kaupungin valvonnan lisäksi systemaattista omavalvontaa seuraamalla kuljetusautojen esiviilennystä ja -lämmitystä sekä kuljetusten aikaisia lämpötiloja. Kuljettajamme ja ajojärjestelijämme ovat tehtäviinsä koulutettuja ammattilaisia. Lisäksi käyttämämme ohjelmat tallentavat lämpötilatiedot, ja seurantaan asetettavat hälytykset auttavat varmistamaan tasaisen lämpötilan koko kuljetuksen ajan.

Ajoneuvomme ovat elintarvikekuljetuksiin varusteltuja

Suurin osa kalustostamme on täysin elintarvikkeiden kylmäkuljetuksiin varusteltuja. Paketti- ja kuorma-autoissamme on modernit lämmönsäätölaitteet, eristykset ja korirakenteet. Käytämme Thermo King -kylmäkoneita, ja kuormakorimme ovat BNA-, FNA- ja FRC-luokiteltuja.

Ajanmukaisen kuljetuskalustomme ansiosta voimme toimittaa elintarvikkeiden kylmäkuljetukset määräysten mukaisesti oikeassa lämpötilassa lämmin-, viileä- tai pakkaskuljetuksena. Osassa autoistamme on kaksi osastoa, joten voimme yhdistää samaan kuljetukseen viileä- ja pakastekuormaa.

Lämpökontrolloidut kuljetukset kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme käyttöösi elintarvikekuljetukset ja muut kylmäkuljetukset tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi ruoan verkkokauppaostokset kasvavat kovaa vauhtia. Ajamme päivittäin jo satoja elintarvikekuljetuksia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ruokakaupoista suoraan asiakkaille.

Kylmäkuljetus

Kylmäkuljetustemme ydinalue on pääkaupunkiseutu

Laajennamme kylmäkuljetusten tarjontaa pääkaupunkiseudun lisäksi Etelä-Suomen muillekin paikkakunnille. Kysy meiltä tarjous, mikä tahansa seuraavista onkaan kuljetustarpeesi:

 • verkkokaupan ja päivittäistavaramyymälän elintarvikekuljetukset ja kauppakassien kotiinkuljetukset
 • elintarviketukkujen ja -varastojen kuljetukset
 • HoReCa-kuljetukset
 • elintarvikkeiden B2B-kuljetukset, -pikakuljetukset ja -jakelut
 • elintarvikenäytteiden kuljetukset
 • terveydenhuollon logistiikka

Kuljetuksillamme on reaaliaikainen seuranta

Kylmäkuljetustemme reaaliaikainen seuranta onnistuu sinulta tilaajana suoraan järjestelmästämme, jossa näet kuljetuksen päivittyvän statuksen. B2C-kuljetuksissa loppuasiakkaasi pääsee seuraamaan kuljetusautoa karttaohjelmassa tekstiviestillä saamansa linkin kautta. Lisäksi ohjelma näyttää, kuinka mones kuljetuskohde asiakkaasi osoite on juuri nyt. Ohjelma mahdollistaa myös viestit kuten tiedon ovikoodista.

COVID-19-koronavirus riskienhallintamalli

Noudatamme toiminnassamme vastuullisuutta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

 • Kuljettajamme käyttävät kasvomaskeja ja käsineitä.
 • Kuljettajillamme on autoissa käsidesiä käytössä.
 • Ajoneuvomme pestään ja desinfioidaan huolella.
 • Lähetyksen vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta käsin, vaan asia hoidetaan kosketusvapaasti siten, että kuljettaja kysyy vastaanottajan nimen ja tallentaa sen kuittaustiedoksi.
 • Kontaktiton toimitus onnistuu ennalta sovittaessa, jolloin toimitus jätetään ulko-ovelle, ja kuljettaja soittaa vastaanottajalle.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN EKOLOGISIIN KULJETUSPALVELUIHIMME

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

TILAA NÄIN

SOITA
09 720 65100

Tilauskeskuksemme palvelee
ma-pe 7.30–19.00.

SÄHKÖPOSTILLA
info@a2b.fi

Palvelemme sähköpostitse
ma-pe 7.30–19.00.

KIRJAUDU
TILAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa omilla tunnuksilla
tilausjärjestelmästämme 24/7.

EDI- JA UNIFAUN-
INTEGRAATIOT

Kysy lisää
yhteyden luomisesta.