Kuljetuspalvelut puhtaimmalla energialla

Ilmastoystävällinen kuljetus on missiomme

Ympäristöarvot ovat toiminnassamme ensiarvoisen tärkeitä, ja haluamme tuottaa kuljetuspalvelumme vastuullisesti ekologisimmalla mahdollisella tavalla. Ilmastoystävällisellä kuljetuskalustolla autamme asiakkaitamme säästämään luontoa vähentämällä kuljetuksesta aiheutuvia ilmakehän hiilidioksidipäästöjä.

Ekologisuus

Ekologisuus on meille tärkeä asia. Käytämme uusiutuvia energialähteitä, joiden tuotanto on vastuullista. Kaikki automme kulkevat kotimaisella jätteistä tehdyllä biokaasulla tai tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Kun annat lähetyksen A2B:n kuljetettavaksi, tiedät, ettet turhaan kasvata yrityksesi hiilijalanjälkeä saastuttavilla kuljetusmuodoilla. Kuljetuksemme ovat myös täysin lähipäästöttömiä eivätkä ne lisää ihmiselle vaaralliseksi tiedettyjä pienhiukkasia. A2B:n ekokuljetus on tämän päivän tapa kuljettaa.

Tule asiakkaaksemme, pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä ja säästä ympäristöä!

Ekologinen kuljetuspalvelu kasvattaa yrityksellesi lisäarvoa

Kun käytät ekologista kuljetuspalveluamme, saat mahdollisuuden toistuviin ympäristötekoihin ja tuotat yrityksellesi lisäarvoa, josta voit olla ylpeä. Tuomalla käyttämäsi palvelun ympäristöedut esille viestinnässäsi voit innoittaa myös muita mukaan päivittäisiin ekotekoihin. Tarjoamamme ekokuljetus on aidosti ja konkreettisella tavalla vihreä palvelu, joka kiinnostaa myös asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi. Kuljetusten ympäristöystävällisyys on tärkeää niin yrityksille kuin kuluttajille ja koko yhteiskunnalle.

Kuljettamalla puhtaasti A2B säästää luontoa jokaisella yksittäisellä kuljetuksella. Vuoden  2022 aikana tulemme säästämään ekokuljetuksilla hiilidioksidipäästöjä yhteensä lähes 900 000 kiloa.

Ympäristösertifikaatti osoituksena tehdystä ympäristötyöstä

A2B:lle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti, joka kertoo A2B:n sitoutumisesta ympäristötyöhön sekä pyrkimyksestä ympäristövaikutusten jatkuvaan vähentämiseen.

Lue miten pyrimme huomioimaan ympäristövaikutukset toiminnassamme →

Ekokuljetus – säästöä, optimointia ja seurantaa

Ekokuljetus säästää ympäristön lisäksi aikaa. Tehokkaan suunnittelun ja reitinoptimoinnin ansiosta kuljetamme toimitukset nopeasti perille ilman viivästyksiä. Näin säästämme jatkuvasti turhia kilometrejä ja energiaa. Asiakkaanamme voit seurata lähetystäsi reaaliajassa, ja kun tarjoat kotiinkuljetuksia omille asiakkaillesi, toimiva seurantamme palvelee myös heitä. Ekologisuus näkyy myös näin meidän toiminnassa.

Tutustu aidosti ja konkreettisesti ekologisiin kuljetuspalveluihimme:

Pikakuljetukset
Jakelut yrityksiin (B2B)
Kotiinkuljetukset (B2C)
Kylmäkuljetukset

Koko kuljetuskalustomme kulkee uusiutuvalla energialla

Ekologisuus

Biokaasuautot

Käytössämme on 43 biokaasuautoa.
Biokaasuautomme kulkevat Gasumin kotimaisesta jätteestä tehdyllä biokaasulla. Biokaasu on täysin uusiutuva ja ympäristöystävällinen polttoaine, jonka avulla voidaan säästää kasvihuonepäästöjä jopa 90 % fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Käyttämällä kotimaista biokaasua edistämme Suomen kiertotalousmarkkinoiden kehittymistä ja tuemme suomalaista työtä sekä Suomen omavaraisuutta energian suhteen.

Sähköautot

Käytössämme on 4 sähköautoa.
Sähköautomme kulkevat kokonaan uusiutuvalla tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Tuulivoima on täysin ilmastoystävällistä, eikä sen tuotannossa vapaudu ilmastoon hiilidioksidia.

Uuden teknologian ansiosta tuulivoimalla kulkevat autot ovat hyvin energiatehokkaita. Seuraamme jatkuvasti uuden teknologian kehitystä ja panostamme tuulivoimalla kulkevaan kuljetuskalustoon.

Tavarapyörät

Käytössämme on 4 tavarapyörää.
Sähköavusteiset tavarapyörämme kulkevat lihasvoimalla ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä.

Polkupyörälähetykset ovat nopea ja päästötön vaihtoehto lähijakelulle kaupungissa. Jo yksi säännöllisessä jakelussa oleva tavarapyörä säästää tuhansia kiloja CO2-päästöjä.

Ympäristöraportti yrityksellesi

Halutessasi toimitamme yrityksellesi vuosittain käyttämiisi kuljetuspalveluihin perustuvan ympäristöraportin. Raportissa on huomioitu kilometrin tarkkuudella ja ajoneuvokohtaisesti yrityksesi kuljetuksista syntyneet hiilidioksidisäästöt. Palkitsemme vuosittain eniten luontoa säästäneen asiakkaamme. Ympäristöraporttia voit hyödyntää yrityksesi viestinnässä ja viedä näin ympäristöasiaa eteenpäin omille sidosryhmillesi. Tutustu lähemmin A2B:n tarinaan ekologisen kuljettamisen pioneerina →

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.