PIKAKULJETUS

Ekologiset pikakuljetukset ja nopea lähettipalvelu

Tarjoamme luotettavat pikakuljetukset ja lähettipalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa sekä pääkaupunkiseudun ympäristökunnissa. Lisäksi hoidamme pikakuljetuksia suorina ajoina pääkaupunkiseudulta kaikkialle Suomeen ja takaisin. Pääkaupunkiseudun alueella pikakuljetukset lähetti kuljettaa pakettisi jopa tunnissa.

Kuljetamme kaiken kokoiset lähetykset paketeista rullakoihin ja lavoihin

Onpa kyseessä kirjekuori tai lavallinen tietokoneita, voit luottaa siihen, että pikakuljetus toimittaa lähetyksesi ajoissa perille ja aina ympäristöä kunnioittaen. A2B:n nopea lähettipalvelu ja pikakuljetukset auttavat sinua reagoimaan heti asiakkaidesi tarpeisiin ja saat samalla tärkeän kilpailuedun käyttämällä ekologisesti tuotettuja kuljetus- ja kuriiripalveluja.

Pikakuljetus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen

A2B:n auto ja lähetti ovat Helsingissä aina valmiina. Nopeiden lähtöjen ansiosta voit saada lähetyksen vastaanottajalle jopa tunnin kuluessa tilauksesta. Pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueella voit valita pikakuljetuksen seuraavista aikaikkunoista: 1 tunti / 2 tuntia / 4 tuntia / 6 tuntia. Helsingin kantakaupungin alueella käytämme pikakuljetuksiin myös sähköavusteisia tavarapyöriä, joilla lähetti etenee ruuhkissa usein nopeammin kuin autolla.

Suorat kuljetukset muualle Suomeen

Teemme suoria pikakuljetuksia pääkaupunkiseudulta koko Suomen alueelle, jolloin räätälöimme aikataulun matkan ja kiireesi mukaan. Tilaatpa meiltä pikakuljetuksen Helsingistä Ouluun tai Vantaalta Kittilään, lähetyksesi on perillä 24 tunnin kuluessa.

Lähetti- ja kuriiripalvelu hoitaa asiakirjat ja asioinnit puolestasi

Perille toimitetusta lähetyksestä otamme tavallisesti kuittauksen sähköisesti sekä erikseen pyydettäessä paperille. Koronavirustartuntoja ehkäistäksemme emme tällä hetkellä pyydä lähetyksen vastaanottajalta allekirjoitusta käsin, vaan asia hoidetaan kosketusvapaasti siten, että lähetti kysyy vastaanottajan nimen ja tallentaa tämän kuittaustiedoksi.

Tiesithän, että voimme tarvittaessa myös asioida puolestasi eri virastoissa ja konsulaateissa. Lisäpalveluna hoidamme myös asiointimaksut, jotka lisätään laskuun. A2B:n kuriiri säästää sinulle monella tavalla aikaa ja vaivaa.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN EKOLOGISIIN KULJETUSPALVELUIHIMME

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

TILAA NÄIN

SOITA
09 720 65100

Tilauskeskuksemme palvelee
ma-pe 7.30–19.00.

SÄHKÖPOSTILLA
info@a2b.fi

Palvelemme sähköpostitse
ma-pe 7.30–19.00.

KIRJAUDU
TILAUSJÄRJESTELMÄÄN

Tilaa omilla tunnuksilla
tilausjärjestelmästämme 24/7.

EDI- JA UNIFAUN-
INTEGRAATIOT

Kysy lisää
yhteyden luomisesta.