A2B – kuljetusalan tiennäyttäjä

A2B Yrityksenä

A2B:n missio Suomen ensimmäiseksi täysin ekologiseksi kuljetuspalveluksi alkoi vuonna 2010 kahdella sähköautolla. Tavoitteena oli heti alusta alkaen monipuolisesti palvelevan, päästöttömän kuljetuspalvelun rakentaminen.

Tällä hetkellä koko 55 auton kalustomme on ilmastoystävällinen, minkä ansiosta säästämme joka vuosi noin 900 000 kg hiilidioksidipäästöjä. Työllistämme yli 60 henkilöä, ja vuoden 2022 liikevaihtomme oli noin 4,5 miljoonaa euroa. Moderni terminaalimme sijaitsee Helsingin Metsälässä.

Liikevaihto 2022

4,5 M €

Ilmastoystävällinen
kuljetuskalusto

100 %

Säästetyt
hiilidioksidipäästöt

900 000 kg/vuosi

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan.”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Monipuolinen kuljetuskalusto kulkee uusiutuvalla energialla

Tarjoamme asiakkaillemme aidosti ilmastoystävälliset ja lähipäästöttömät kuljetuspalvelut, sillä koko kalustomme, 55 paketti- ja kuorma-autoa toimii uusiutuvilla polttoaineilla. Käytössämme on useita malleja eri kokoisia pakettiautoja sekä perälaudallisia, erilliskorein varusteltuja kuorma-autoja. Suurin osa ajoneuvoistamme on täysin kylmäkuljetuksiin varusteltuja.

  • 43 biokaasuautoa, jotka kulkevat kotimaisella jätteistä tehdyllä biokaasulla
  • 12 sähköautoa, jotka kulkevat tuulivoimalla tuotetulla sähköllä
  • Lisäksi 2 sähköavusteista tavarapyörää Helsingin keskusta-alueella

Eri kokoisia pakettiautoja

40

Perälaudallisia kuorma-autoja

15

Kuljetamme kaiken kokoiset lähetykset eri puolille Suomea

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa sen, että voimme kuljettaa kustannustehokkaasti monenlaisia lähetyksiä. Tyypillisiä kuljetettavia ovat lähetykset paketeista rullakoihin ja lavoihin sekä pikakuljetuksissa myös kirjekuoret. Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueilla. Yritysjakeluissa palvelemme yhä enemmän myös valtakunnallisesti.

Tutustu ekologisiin kuljetuspalveluihimme:

Jakelut yrityksiin (B2B)

Tarjoamme ympäristöystävälliset jakelupalvelut Etelä-Suomen alueella tavaraa kuljettaville yrityksille. Kun jakelualueesi on kauempana, käytämme kuljetuksiin valtakunnallista yhteistyöverkostoamme. Huolehdimme vakionoudot ja kuljetukset ennakkoon sovituille reiteille sovitussa aikataulussa. Lue lisää jakelupalveluista yrityksiltä yrityksiin!

Kotiinkuljetukset (B2C)

Kotiinkuljetus on entistä kysytympi palvelu ja kasvava osa toimintaamme. Kuljetamme paketit ja tavaratoimitukset asiakkaasi kotiovelle säästäen aikaa ja vaivaa. Tarjoamme kauppakassien kuljetuksia ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla sekä ympäryskunnissa. Muissa kotiinkuljetuksissa palvelemme koko Etelä-Suomen aluetta. Lue lisää kotiinkuljetuksista!

Kylmäkuljetukset

Olemme lämpökontrolloituihin kuljetuksiin hyväksytty yritys, ja useimmat automme ovat eristettyä ja kylmäkonein varustettuja. Meiltä saat sekä lämminkuljetukset että viileäkuljetukset. Lisäksi voimme yhdistää samaan kuljetukseen viileä- ja pakastekuormaa. Noudatamme Eviran ohjeita. Kylmäkuljetusalueemme kattaa Etelä-Suomen. Lue lisää kylmäkuljetuksista!

Pikakuljetukset

Kuljetamme kirjekuoret, paketit ja lavat perille ilman välikäsiä. Ydinalueemme on pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen. Lisäksi toimitamme saman päivän lähetyksiä pääkaupunkiseudulta kaikkialle Suomeen ja toisinpäin. Pk-seudulla toimitamme lähetyksen jopa tunnissa. Lisäpalveluna voimme asioida puolestasi virastoissa ja konsulaateissa. Lue lisää pikakuljetuksista!

Ekokompassi logo

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.