Haluatko edistää ilmastoystävällisten kuljetuspalvelujen käyttöä ja olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta? Kuljetusliike A2B on kotimainen kasvuyritys ja ekologisen kuljettamisen pioneeri.

Etsimme joukkoomme äitiysloman sijaiseksi asiakaspalveluhenkistä tilauskoordinaattoria, jolla on järjestelmällinen työote ja miellyttävä puhelinääni.

Tehtäväsi on vastaanottaa tilauksia sekä auttaa ja opastaa eli ratkaista asiakkaidemme kuljetustarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Tilausten käsittelyn lisäksi työhösi kuuluu tarjouspyyntöjen ohjaaminen eteenpäin sekä erilaiset laskutukseen liittyvät työt.

Odotamme sinulta positiivista palveluasennetta, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tehtävän edellyttämää tarkkuutta.

Saat meillä perusteellisen perehdytyksen sekä rennon, ympäristötietoisen työyhteisön. Moderni terminaalimme sijaitsee Helsingin Metsälässä. Ensimmäiset haastattelut hoidamme ajan hengen mukaisesti etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, mutta toimintamme kasvaessa voimme neuvotella myös jatkosta.

Tutustu meihin sivuillamme a2b.fi ja hae tehtävään 25.4.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse tero.kakko@a2b.fi.

HAE TYÖPAIKKAA

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä.

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Kiitos, viestisi lähetettiin onnistuneesti! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lähetys epäonnistui. Yritä hetken päästä uudelleen.