autotalli.com

Autotalli.com kirjoitti sivuillaan artikkelin täyssähköisten pakettiautojen käytöstä kuljetusalalla. A2B on mukana artikkelissa kertomassa oman näkemyksensä miksi ympäristöystävälliset kuljetukset kannattavat. Linkki alkuperäiseen artikkeliin löytyy lopussa. 

Ekologisiin kuljetuksiin keskittyvän A2B:n koko ajokalusto kulkee uusiutuvalla biokaasulla tai sähköllä. Sähköautojen osuus ajokalustossa jatkaa kasvuaan markkinoille saapuvien uusien, yhä tehokkaampien sähköautojen myötä. Tänä keväänä reilun 50 auton ajokalusto täydentyi muun muassa uudella täyssähköisellä Peugeot e-Expertillä, jonka toimintamatka on parhaimmillaan jopa 300 km. 

Vaikka täyssähköisen pakettiauton hankintahinta on vielä korkeampi kuin vastaavan dieselmallin, on sen elinkaarikustannukset jo alhaisemmat. Matalammat käyttövoima- ja hoitokulut laskevat auton kokonaiskustannuksia. Hintaeron saa sähköauton ja dieselauton välillä kurottua kiinni tällä hetkellä noin 5-7 vuodessa auton käyttömäärästä riippuen. 

Uusissa malleissa lähtörange on sen verran hyvä, että toimintamatka ei ole ongelma. Autot latautuvat täyteen yön aikana ja riittävät koko seuraavan päivän ajoihin. Tarvittaessa autoa voidaan ladata myös ruokatauon aikana ja saada sillä lisäajokilometrejä. 

Ympäristöystävälliset kuljetukset ovat sekä A2B:lle että heidän asiakkailleen suuri kilpailuetu. Kuljetukset toimitetaan perille aivan kuten muutkin tavarakuljetukset, mutta perinteisiin kuljetuksiin nähden huomattavasti pienemmillä päästöillä.

Pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan Autotalli.com sivuilta. Mukana myös Peugeotia maahan tuovan Auto Bon Oy:n diesel ja sähköauton elinkaarikustannusten vertailu.

Alkuperäinen artikkeli: Kannattaako täyssähköinen pakettiauto? Näistä syistä A2B on erikoistunut ympäristöystävällisiin kuljetuksiin

Ekologisilla kuljetuksilla konkreettista ilmastotyötä.

“Tarjoamme kuljetuspalveluita käyttäville yrityksille konkreettisen ja helpon keinon pienentää hiilijalanjälkeään. Toimintamme taustalla on aito halu tehdä hyvää liiketoimintaa ja vaikuttaa maailman tilaan”
– A2B:n perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.